Klíma csővezeték kiépítése - lakasklimaszereles.hu

TELEFON: +36705859585
IRODAI ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
TELEFON: +36705859585
IRODAI ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
TELEFON: +36705859585
IRODAI ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
Tartalomhoz ugrás

KLÍMA CSŐVEZETÉK KIÉPÍTÉSE

Hivatásunknak érezzük, hogy segítsünk az Ön igényeihez és otthonához mérten, a lehető legoptimálisabb klímakészülék kiválasztásában.

ingyenes felmérés keretében :
- megtervezzük
- személyre szabott árajánlatot készitünk
- gyorsan precizen kivitelezünk
A szigetelt klímacsöveket, a csepp elvezetőt és az elektromos kábeleket falba vésve vagy falon kívüli csatornába helyezve szerelhetjük igény szerint.
A szigetelt rézcső páron, ami a beltéri egységet köti össze a kűltéri klímával, áramlik a hűtőközeg más néven klímagáz. A csövek hossza a gyártó által megadott maximum hosszt nem haladhatja meg, szükség van továbbá egy víz elvezető csőre is. Amennyiben fűtünk is a klímánkkal, akkor a kültéri egység termeli a vizet, ha csak hűtünk, akkor a beltéri. Szükséges egy vezérlő vezeték a kültéri és a beltéri klíma közé, valamint egy 230v-os csatlakozás, amit márkától függően a kültéri vagy a beltéri készülékhez kell vezetni.
Légkondi felszerelés klímaszerelés klíma csővezeték kiépítés
Klímaszerelés légkondi felszerelés
Elhelyezésük többféleképpen kivitelezhető
 
1. Falon kívül csatornában. Ez egy fehér festhető csatorna kb. 60 x 60 mm méretű. Ez a klímarendszerünk méretétől, illetve teljesítményétől függően változhat felfelé. Ezt a kivitelezést általában a már elkészült lakások és panel lakások esetén alkalmazzuk.

 
2. Falba vésve vagy könnyűszerkezetes fal mögé beépítve. Ez esetben már nem szükséges kábelcsatornát használni, csak fokozott figyelemmel kell bánni a csövekkel, hogy sérülésmentes maradjon, mert hiba esetén jön a falbontás. Fontos, hogy a vízcső megfelelő ejtéssel kerüljön be a falba. Ebben az esetben lehetőség van a vízcsövet a csatornába csatlakoztatni. Teljes felújítás vagy még építési stádiumban lévő ingatlanok esetén alkalmazható.

 
3. Vihető még a rézcső és a vezérlőszál a padláson, csatorna nélkül. A vízcső elhelyezése ez esetben nem a padláson keresztül történik. Egyszintes családi házak és műhelyek esetén alkalmazzuk. Amennyiben mégis felfelé indul a vízcső, abban az esetben nem tud távozni a víz a beltéri készülékből, és ennek következtében ázni fog a fal. Ennek elkerülésére szivattyú beszerelése szükséges.
Kaputelefonok, beléptető- és kamera rendszerek, kapumozgatók valamint légkondicionálók telepítésének teljeskörű kivitelezése, karbantartása.
TELEFON: +36705859585
IRODAI ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
SZOLGÁLTATÁSOK
HASZNOS
TERMÉKEK
1035 Budapest Vörösvári út 13.
lakasklimaszereles@gmail.com
LG klíma
Felmérés
Kivitelezés
Karbantartás
Vissza a tartalomhoz