Mi alapján válasszunk klímát - lakasklimaszereles.hu

TELEFON: +36705859585
IRODAI ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
TELEFON: +36705859585
IRODAI ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
TELEFON: +36705859585
IRODAI ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
Tartalomhoz ugrás

MILYEN SZEMPONTOK ALAPJÁN VÁLASSZUNK KLÍMA BERENDEZÉST

Hivatásunknak érezzük, hogy segítsünk az Ön igényeihez és otthonához mérten, a lehető legoptimálisabb klímakészülék kiválasztásában.

ingyenes felmérés keretében :
- megtervezzük
- személyre szabott árajánlatot készitünk
- gyorsan precizen kivitelezünk
A klíma kiválasztásánál figyelembe kell venni az épület méretét, a helyiség funkcióját, illetve a használati szokásokat. Csak az optimális méretű hűtő-fűtő klíma képes megfelelően kiszolgálni a fűtési és hűtési igényeket, miközben minimálisra csökkenti a költségeket.
Amennyiben csak hűtésre keresünk klímát, akkor Cascade Bora típusú készülékeket válasszuk. A Cascade Vision készülékek fűtésre és hűtésre is alkalmassak, így télen és nyáron is használhatjuk.
 
A Split klíma rendszerek telepítésekor a gáz- és vízcsövek kiépítése is fontos szempont. Az épületben már meglévő csövek használata jelentős megtakarítást eredményezhet, azonban ha ez nem lehetséges, akkor a csövek új kiépítése szükséges. Új építésű házak esetében a gáz- és vízcsövek kiépítése a tervezési fázisban történhet, míg a már kész lakások esetében a telepítési munkálatok során kell megoldani a csövek kiépítését.
Amennyiben a készüléket fűtésre is szeretnénk használni, fűtésoptimalizált klímára lesz szükségünk. A hűtő-fűtő klíma választása jelentős szerepet játszik a lakás vagy irodaépület rezsicsökkentésében. A Split klíma rendszerek segítségével a hűtő-fűtő funkció képes kiszolgálni az épület fűtési és hűtési igényeit, ezzel jelentős megtakarítást biztosítva a fűtési költségek terén.

Továbbá érdemes szem előtt tartani:

klímaválasztás szempontjai szerelés előtt. légkondi szerelés
Energiahatékonyságot
Az energiahatékony lakásklímák segítenek a költségek csökkentésében, ezért javasolt olyan klímát választani, mely magas energiahatékonysági besorolást kapott.
klímaválasztás szempontjai szerelés előtt, klíma felszerelés
Zajszintet
 
Figyeljen a zajszintre, hogy a készülék ne zavarja a nyugodt pihenést. Válasszon csendes üzemmód funkciójú klímaberendezést.
klímaválasztás szempontjai szerelés előtt. Lakásklíma
Árát
 
Az árak változóak lehetnek, így érdemes több lehetőséget is összehasonlítani, hogy megtalálja a legjobb ár-érték arányú lakásklímát.
 
 
Márka és minőség
 
A megbízható márkák magas minőséget képviselnek, így érdemes olya klímát választani, mely hosszú távon megbízhatóan működik. A magasabb árú prémium kategórás készülékek hosszútávon jó befektetésnek bizonyulnak.
Lakásklíma választás szempontjai szerelés előtt Lg légkondi
hűtő fűtő lakásklima felszerelés, olcsó fűtés, rezsicsökkentés
Felszereltséget
 
A különböző extra funkciók, mint például a távirányító, a programozható időzítő, mobil elérés stb., hozzájárulnak az Ön kényelméhez.
_
CASCADE SPLIT KLÍMA

- Fűtés optimalizált
- Wifi
- I feel
- Cold Plasma ionizátor
- 3D légterelés
- I set
- 4 in 1 szűtö
- ECO üzemmód
_
LG SPLIT KLÍMA

- Csendes üzemmód
- Fűtés optimalizált
- UV nano szűrö
- Plasmaster ionizátor
- 3D légterelés
- Jet cool gyorshűtés
- Gold fin bevonat
- Allergiaszűrő
- ECO üzemmód
- Ultra por érzékelő
- Hang- és mobilvezérlés

Kaputelefonok, beléptető- és kamera rendszerek, kapumozgatók valamint légkondicionálók telepítésének teljeskörű kivitelezése, karbantartása.
TELEFON: +36705859585
IRODAI ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
SZOLGÁLTATÁSOK
HASZNOS
TERMÉKEK
1035 Budapest Vörösvári út 13.
lakasklimaszereles@gmail.com
LG klíma
Felmérés
Kivitelezés
Karbantartás
Vissza a tartalomhoz